1
2
2
KISVÁRDAI DÍJAZOTTAK A MEGYEHÁZÁN!
2021. 07. 07.

Mintegy ötvenen kaptak elismerést a koronavírus-járvány elleni küzdelemben folytatott munkájukért a megyeházán. Az élet számos területéről, az egészségügyből, az államigazgatásból, a rendvédelmi szervektől, sőt az egyetem hallgatói közül is kerültek ki díjazottak, akik a „Szabolcs-Szatmár-Bereg megye védelméért!” elnevezésű emlékérmet vehették át munkájuk elismeréseként.


„Nagyon sok hálával tartozunk azoknak, akik részt vettek a védekezés eddigi szakaszában, nem tudjuk, hogy mit hoz a járvány további felvonása, de most egy sikert ünnepelhetünk, és megköszönjük azoknak a munkáját, akik ebben a sikerben részesek voltak, alakították a sikert. Változatlanul nagyon fontos felhívni a figyelmet minden módon arra, hogy az oltakozás nagyon fontos. Akkor tudjuk ezt a sikert véglegesnek mondani, ha minél többen beoltatják magukat, és arra is fel kell hívni a figyelmet, hogy mindenkinek a saját felelőssége, hogy beoltatja-e magát, ez a vírus változatlanul életveszélyes” – erről beszélt Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke.
 
A megyei védelmi bizottság alapított évekkel ezelőtt egy „Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Védelméért” plakettet, ezt fogják megkapni 50-en a mai nap folyamán, nagyon sok területről, egészségügyből, államigazgatásból, a rendvédelmi szervek irányából, sőt, vannak egyetemista hallgatóink, akik önkéntesként segítették a védekezési munkát, szerettük volna azt, hogy mindenki számára eljusson ez a köszönet.” - mondta az ünnepségen Román István kormánymegbízott.
Kisvárdáról kitüntetést vett át:
 
- DR. DIENES MELINDA a Kisvárdai Járási Hivatal vezetője;
- KEREKES ANITA, a Felső-Szabolcsi Kórház osztályvezető ápolója,
- HEGYI HENRIK D., a Felső-Szabolcsi Kórház főigazgatója;
- LÄNGER TAMÁS, a Felső-Szabolcsi Kórház kórházparancsnoka.
 
Minden kisvárdai nevében szívből gratulálunk!
Hivatásukhoz további sok erőt, eredményes éveket,
magánéletükhöz jó egészséget, sok boldogságot kívánunk!
 
forrás: kisvarda.hu