1
2
2
Kisvárdai csapat nyerte az Ultrabalatont!
2024. 05. 14.

2024-ben 18. alkalommal került megrendezésre Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az Ultrabalaton. A Balatont megkerülő egykörös verseny egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye is, amelyet egyéniben, váltóban, futva vagy bringával is teljesíthet a résztvevő.


Kisvárdai siker született a 7 fős férfi váltóban, ahol a múlt évi második helyet sikerült ebben az évben az első helyre cserélni! A csapat idén az Őrült Szaladó Sárkányok néven nevezett, amely 3 egyesület nevének összeolvadásából született, amely: a Mad Man Team (Magadért Mozgásban SE), Szaladók SE és a Dragon Race csapata.

A csapattagok: Maklári Gergely, Ifj. Vedres Gábor, Vedres Gábor, Bulitka László, Szögyényi Gábor, Páll Miklós, Kocsis Dávid.

A kisvárdai fenegyerekek a 7 fős férfi kategóriában az 1. helyezést szerezték meg, illetve minden csapatot egybevéve, 1950 csapatból a negyedik legjobb időt futották! A 211 km-es távot 13:28:14 alatt teljesítették, aminek 3.49 perc/km volt az átlaga. A fiúk segítői: Maczinkó Dávid és Bodnár Barnabás.

Forrás: kisvarda.hu