1
2
2
INGYEN lakhatási lehetőség fiataloknak - pályázati felhívás!
2024. 05. 07.

Az EFOP-1.2.11-16-2017-00026 azonosító számú, „Esély Otthon Kisvárdán” című projekt keretében Kisvárda Város Önkormányzata lakhatási pályázatot hirdet 9 db lakás használatba adására a város jövője szempontjából értékes végzettséggel rendelkező fiatal szakemberek városba történő letelepedése és a helyben maradás ösztönzése céljából.


Az EFOP-1.2.11-16-2017-00026 azonosító számú, „Esély Otthon Kisvárdán” című projekt keretében Kisvárda Város Önkormányzata lakhatási pályázatot hirdet 9 db lakás használatba adására a város jövője szempontjából értékes végzettséggel rendelkező fiatal szakemberek városba történő letelepedése és a helyben maradás ösztönzése céljából.

 

 

A lakhatási lehetőség maximális időtartama 24 hónap. Ezen ingatlanokban lakbér fizetésére a beköltöző fiatalok nem kötelezettek, de a rezsiköltséget saját forrásból szükséges fedezni. A bérlakások használatba adására 18-35 év közötti fiatalok, egyének, illetve párok, családok adhatnak be pályázatot.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2024. május 27. (hétfő) 12:00 óra.

A pályázatok benyújtásának módja:
- postai úton (ajánlott levélben) Kisvárda Város Önkormányzata (4600 Kisvárda, Szent L. u. 7-11.) címre,
- személyesen Kisvárda Város Önkormányzata 1. emelet 113-as irodájába benyújtva.

A pályázati felhívás és mellékletei letölthetők: IDE kattintva.

Kisvárda Város Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2012. (III.22.) önkormányzati rendelete letölthető: IDE kattintva.

Kisvárda a város, valamint a fiatalság jövőjét, a közösségi szellem erős szellemi tőkeként megnyilvánuló kiépítésében, a tudományok minél szélesebb körű prezentásásában, a sikeres munkaerőpiaci elhelyezkedésükben, valamint a számukra nyújtott lehetőségek minőségi szintű kibontakoztatásában látja. A kulcsszó a lehetőség!
Kisvárda elsődleges céljainak a társadalmi lemorzsolódás megakadályozását, a családok támogatását, a fiatalok megtartását és a tehetséggondozást tekinti. Hiszen a jövő olyanná válik, amilyenné a ma fiataljait neveljük!
Hiszünk abban, hogyha segítjük gyermekeinket, akkor a jövőt építjük tovább! Hisszük azt, hogy csak a családbarát és ifjúság centrikus nézetek viheti előre az országot, a városokat és a falvakat! Mi közösséginek képzeljük el a jövőt! A fiatalságot nekünk kell motiválttá és érdekeltté tenni a közös út tervezésében. Ehhez városunk minden feltételt biztosít! Bízom abban, hogy céljaink és törekvéseink eredménye, a családok és a fiatalok kiegyensúlyozott életének alapja lehet!

Forrás: kisvarda.hu