1
2
2
BIKESAFE - Addig védd meg a bringád, amíg lehet!
2021. 06. 24.

Kisvárdán a sétálóutcában is népszerűsítik a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által is támogatott BIKESAFE kerékpár regisztrációs szolgáltatást.


Magyarországon több ezer kerékpárt lopnak el évente, nagy részük azonosítatlan így sosem kerül meg vagy ha megkerül, nyilvántartás híján nem tudják ki a gazdája, így nincs kinek visszaadni őket. Fontos, hogy Te ne járj így, ezért mentsd a bringádat!
Regisztráld kerékpárodat a Bikesafe biztonságos adatbázisába, amelyet a Rendőrség is használ!
 
A Bikesafe regisztrációs programot a Rendőrség igényeinek megfelelően fejlesztettük és alakítottuk ki 2014-ben és országos hozzáférést biztosítunk minden rendőri egység számára. Az adatbázis banki biztonsági szintű védelemmel tárolja adataidat.
 
Törzskönyvvel igazoljuk, hogy a Tiéd a kerékpár!
 
Kerékpárod és személyes adataid rögzítésével igazolni tudjuk, hogy a regisztrációkor a kerékpár a Te birtokodban volt, a regisztrációhoz feltöltött dokumentumokkal (számla, blokk, adásvételi szerződés) pedig a tulajdonjogot is alá tudod támasztani. A regisztrációd alapján elkészítjük a kerékpárod fényképes törzskönyvét és postán megküldjük.
 
Mentsd a fontos adatokat!
 
Nyilvántartásunkat úgy alakítottuk ki, hogy a regisztráció során minden olyan adatot, fotót, információt rögzíts, ami később felderítés vagy azonosítás során fontos lehet. Adataid mentése során végigvezetünk ezeken a lépéseken és segítséget nyújtunk ahhoz is, hogy azonos márkán és típuson belül is elkülöníthető legyen a bringád!
 
Lopott kerékpár adatbázis
 
Regisztrált kerékpárod ellopása esetén oldalunkon azonnal lopott státuszúvá teheted a bringádat, melynek következtében a kerékpár adatai és fényképe nyilvánossá válik, a rendőrök pedig rendelkezni fognak a Te és a kerékpárod adataival, fényképével, így a körözés elrendelése sokkal szakszerűbb és pontosabb lehet. Ha pedig a kerékpár megkerül a regisztrált adatok alapján könnyen azonosítható és visszaszolgáltatható Neked.
 
Ingyenesen átruházható törzskönyv!
 
Ha eladod a bringád, adhatod hozzá a törzskönyvet, a regisztrációt pedig online átruházhatod a vevőnek. Ehhez a vevőnek csak annyit kell tennie, hogy regisztrálja magát az oldalon, a felhasználói neve alapján egy gombnyomással átruházhatod neki a regisztrációt!
 
Alapítványunk a kerékpárbiztonságért:
 
A Bikesafe program üzemeltetője a Székesfehérvár és Környéke Közbiztonságáért Vagyonvédelmi Alapítvány, mely 1992 óta szolgálja több sikeres programmal a vagyonvédelmet. Regisztrációs programunkat a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanáccsal és a Rendőrséggel együttműködve végezzük 2014 óta.
 
A törzskönyv egyszeri díja csak 2000 Ft!
 
A törzskönyves regisztráció díja kerékpáronként 2000 Ft, mely tartalmazza a végleges regisztrációt és adatok nyilvántartását, a fényképes törzskönyvet és a biztonsági váz matricát, valamint ezek postázását. A regisztrációs díj garantálja a szolgáltatás önfenntartó biztonságát, a regisztráló személyek banki azonosítását az online fizetés során, valamint a nyilvántartás reklámmentességét.
 
 
Váltsd ki a bringád törzskönyvét most!
 
Regisztráció elérhető: www.bikesafe.hu